CITA PRÈVIA: INSTAL·LACIONS ESPORTIVES MUNICIPALS DE CALVIÀ I TRÀMITS

Amb l’objectiu de controlar els nous aforaments màxims establerts (reducció de l’aforament al 50%) a causa de les mesures de contenció de la pandèmia COVID-19, és necessari establir un SISTEMA DE CITA PRÈVIA que permeti a les persones usuàries de les instal·lacions esportives municipals, la pràctica esportiva de forma ordenada, segura i complint en tot moment amb els aforaments establerts.

Per tant, des del 7  de setembre de 2020 serà necessari DISPOSAR DE CITA PRÈVIA per a poder fer ús de les següents instal·lacions esportives municipals (Gimnasos, Piscines, tràmits d’abonaments).

GIMNASOS          PISCINES          TRÀMITS

  

GIMNASOS

Serà OBLIGATÒRIA la realització de RESERVA PRÈVIA per fer ús dels següents gimnasos municipals.

  • Gimnàs del poliesportiu de Magaluf (A partir del 7 de setembre), Gimnàs del Palau d’esports de Calvià Melani Costa (A partir del 7 de setembre), Gimnàs de Son Ferrer (A partir del 14 de setembre), Gimnàs de Galatzó (A partir del 14 de setembre), Gimnàs de Peguera (A partir del 14 de setembre).

1.- Cada reserva tindrà una durada màxima d’1 h.

2.- Gimnàs del Poliesportiu de Magaluf: s’ha d’especificar quina part del Gimnàs es pretén utilitzar, es pot seleccionar: SALA DE MUSCULACIÓ o SALA DE CARDIO.

3.- La reserva serà confirmada de forma automàtica mitjançant correu elecrònic. El mail inclourà la normativa d’accés a la instal·lació. Si no trobes la confirmació, revisa la teva carpeta de SPAM.

4.- Sol·licitam la teva responsabilitat. Si finalment no pots fer ús de la teva reserva, cancel·la, i donaràs la possibilitat a altres persones abonades d’aprofitar-la.

5.- És obligatori complir totes les mesures d’higiene i protecció establertes.

PISCINES

Serà OBLIGATÒRIA la realització de RESERVA PRÈVIA per a l’ús de les següents piscines municipals.

  • Piscina de Santa Ponça (A partir del 7 de setembre), Piscina del Palau d’esports de Calvià Melani Costa (A partir del 7 de setembre), Piscina de Son Caliu, Piscina de Son Ferrer (A partir del 14 de setembre), Piscina de Bendinat (A partir del 14 de setembre), Piscina de Peguera (A partir del 14 de setembre)

1.- Cada reserva té una durada màxima d’1 h.

2.- El servei de DUTXES en els vestuaris NO ESTÀ DISPONIBLE. Es permet l’ús de vestuaris com a bany i per a canviar-se.

3.- La reserva serà confirmada de forma automàtica mitjançant correu elecrònic. El mail inclourà la normativa d’accés a la instal·lació. Si no trobes la confirmació, revisa la teva carpeta de SPAM.

4.- Sol·licitam la teva responsabilitat. Si finalment no pots fer ús de la teva reserva, cancel·la, i donaràs la possibilitat a altres persones abonades d’aprofitar-la.

5.- És obligatori complir totes les mesures d’higiene i protecció establertes. 

TRÀMITS

Serà OBLIGATÒRIA la realització de RESERVA PRÈVIA per a dur a terme al PALAU D’ESPORTS MELANI COSTA DE CALVIÀ els tràmits relacionats amb els abonaments (nous abonaments, modificació amb canvis d’efectiu, etc.) i altres gestions relacionades amb el servei d’esports.

1.- Cada reserva té una durada màxima de 30 minuts.

2.- La reserva serà confirmada de forma automàtica mitjançant correu elecrònic. El mail inclourà la normativa d’accés a la instal·lació. Si no trobes la confirmació, revisa la teva carpeta de SPAM.

3.- Sol·licitam la teva responsabilitat. Si finalment no pots fer ús de la teva reserva, cancel·la, i donaràs la possibilitat a altres persones abonades d’aprofitar-la.

4.- És obligatori complir totes les mesures d’higiene i protecció establertes. 

 

GIMNASOS          PISCINES          TRÀMITS

INSTRUCCIONS

1.- Selecciona lloc (“Atenció al públic Palau de Calvià Melani Costa”)

2.- Selecciona servei (“Atenció al públic presencial”)

3.- Selecciona gestor (“Consergeria Palau de Calvià Melani Costa”)

4.- Selecciona dia

5.- Selecciona horari (es marcarà en verd si hi ha disponibilitat)

6.- Completa les seves dades: correu electrònic, nom, cognoms, telèfon

7.- Introdueix el teu número d’abonament si ho tens. Si no, basta que posis un 1

8.- Marca les caselles d’acceptació

9.- Prem enviar i rebràs un correu de PENDENT. Quan validem la teva cita, t’enviarem un altre correu de confirmació.